شریعت پناهی مدرنیته را نه به شکلی که در شرق تجربه شده (پذیرش مدرنیته بدون تغییر پایههای فکری)، بلکه به شکلی عمیق و واقعی تجربه نمودهاست و چارچوبی منحصر بفرد از ترکیب پایههای فرهنگی دنیای سنتی و مدرن ایجاد کردهاست. شریعت پناهی که نه وامدار اندیشه مدرن و نه پیرو دنیای سنتی است، توانستهاست نقش خود را در این ورطه تاریخی به خوبی ایفا نماید و آن عبور از تناقضهای دنیای مدرن و سنتی و خلق مدرنیته ایرانی است. فرمهای انتزاعی که از بستری صمیمی و آشنا عبور کرده، در زیباترین و دلنشینترین شکل ممکن در جای خود قرار میگیرند، یعنی برقراری ارتباطی معنادار میان مفهوم مدرنیسم و ایرانی بودن، نه فقط سنتی بودن. اگر کار به دست این جماعت بیفتد چنانکه یک زمانی در فرانسه افتاده بود، ممکن است برای تماشا، آدمها را کشانکشان بیاورند از دار بیاوزیند. چه سالها که کار کرده و دهها نقاش ساخته که امروز هر کدام نامی آشنا برای ما هستند. در هر صورت، خبر در شهر با مسرت زیادی تلقی حامد کمیلی و پانته آ پناهی ها شده است. کارهای وی در چندین نمایشگاه انفرادی و گروهی (عمدتا از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۹) در سمنان و تهران به نمایش درآمده است. ۲۰ آذر هر روز عدهای قدایی و نظامی به جبهههای جنگ میانه و میاندوآب فرستاده میشود. This data h as been created with GSA Conte nt Gen erator Demoversion.
پانته آ پناهی ها چند سال دارد
در اوایل انقلاب ۱۳۵۷، شایع شده بود که چهره خمینی در ماه، دیده میشود. او در دوره ای دانشگاه میرود و فارغالتحصیل میشود که ما هنوز وارد دورهٔ هنر مدرن یا مدرن بومی نشدیم. آثار وی در سالهای اخیر دارای ویژگیهای کامل دنیای مدرن هست، چرا که خودش را از اثرش جدا کرده همچون موضوعی برای شناخت نگاه میکند (انسان جدا کننده) وی همچنین مرکز گراست، بدین معنی که فهم خودش را در مرکز هستیشناسی قرار میدهد و درکش را از موضوعهای پیرامونش ارائه میدهد. دیدگاههای او دربارهٔ موضوعهای گوناگونی از جمله سوگواری محرم، قربانی کردن جانوران، حجاب و هواداری وی از برخی مقامات جمهوری اسلامی درکنار اتهاماتی مانند «توهین و دعوت به ضربوشتم زنان» و «دعوت از کودکان زیر سن قانونی برای رابطهٔ جنسی»؛ همگی بحثبرانگیز شدهاست. پدران این دو از افراد گوشبهفرمان شخصی متنفذ به نام بزرگآقا (علی نصیریان) هستند. سید احمد علمالهدی در سال ۱۳۲۳ در مشهد به دنیا آمد و از سال ۱۳۳۸ در حوزه علمیه مشهد نزد ادیب نیشابوری، سید احمد مدرس یزدی، مرتضی شاهرودی، علی مشکینی و فیض گنابادی سطوح حوزوی را فراگرفت. مجموعه آثار نقاشی سید اسداله شریعت پناهی. This da ta was created wi th G SA Content Gen erator Demov ersion.
آناهیتا درگاهی و پانته آ پناهی ها
↑ ۵٫۰ ۵٫۱ ۵٫۲ "بیوگرافی سید اسداله شریعت پناهی در وبسایت گالری دانژه" (به انگلیسی). «سید اسداله شریعت پناهی در یادداشتی از شهرام کریمی | خود بودن و هنرمند ماندن». او که رئیس کارخانه پنبه بود، تأثیر خاصی در ذوق و وابستگیهای فرهنگی احمدپناهی به جای گذاشت. حداقل تا دورهٔ سقاخانه که به نوعی تعریف هویت ایرانی ما شد، تا قبل از آن هنرمندان ما تحت تأثیر دورهٔ جهانی هنر و غرب بودند و ما بیشتر با کارهای کوبیسم روبرو هستیم. ↑ «حراج ۱۴ اثر ایرانی در کنار آثار مهمترین هنرمندان جهان». در سال ۱۳۹۴مراسم بزرگداشتی به پاس تلاش برای هنر تصویری ایران برای هنرمند در کنار نمایشگاهی از کارهای ایشان در محل تولد و زندگی ایشان ترتیب داده شد. ایشان به یاد مردم آوردند که: مشهدیها مگر اشکنه پیاز داغ را یادتان رفته و آن زندگی را فراموش کردهاید؛ مگر قرار است برنامه همان باشد که قبلاً بودهاست… فکر نکنیم رسول خدا مهربان بود، امیرالمؤمنین گوشت تلخ بود، همه میدانستند وقتی ایشان خشن است و میآمدند شکایت میکردند که آقا امیرالمؤمنین خشن رفتار میکند. وی معتقد است مردم منتقد، اما «از اصل نظام با همه وجود دفاع میکنند».
↑ "نمایشگاه همه پاکیم و رها". ↑ «خانه هنرمندان میزبان پانته آ پناهی ها کشف حجاب نقاشیهای سید اسدالله شریعت پناهی». «بیشتر تابلوهای شریعت پناهی دارای غلظت سطوح گستردهای است؛ اما در آثاری که امکان فرا روی از مفهوم پردازی واقعگرایانه فراهم شده و سطوح وسیعتر ظاهر گردیدهاند، احساس آزادی و خیالپردازی مخاطب فراهم میگردد؛ اگرچه در بعضی آثار، استفاده از هاشورهای منظم بافتی بهغایت مخملین حاصل نمودهاند که از نکات مثبت فنی و از امکانات آیندهٔ هنرمند بهشمار میرود. بیشک هنر شریعت پناهی بازتاب آینهٔ درونی اوست. استاد در پی پوست اندازیهای هنرمندانه زیادی، امروز آگاهانه به دنبال پوسته اصلی خود خواسته یا ناخواسته چیزی میآفریند که فرمان دل آگاه و اشراق فلسفی اوست. آثار وی انعکاس او از رخدادهای پیرامون اوست. آثار وی پس از سال ۱۳۷۹ عرصه تقابل دنیای سنتی و مدرن است چنانچه آثار وی با نشانههای مدرنیته و اندیشه مدرن را با تفکر سنتی همراه دارد. در برخی از آثار اخیر وی ترکیبی از هنر نستعلیق و انحنای خطوط تصویری از ایران باستان را در قالب مدرنیته به تصویر کشیدهاست. در شب دوم این حراج که ۵ ژوئن (۱۵ خرداد) با عنوان «کشف» برگزار شد نیز ۵۰۷ اثر چکش خورد که در میان این آثار ۷ اثر از هنرمندان ایرانی نیز به فروش رسید.